"Med produkter speciellt framtagna för vårt mycket hårda kustklimat i kombination med struktur, noggrann planering och mycket skickliga montörer är det ingen slump att vi idag är Hallands största fönsterbytare."

Skicka förfrågan.

 
 
 
 
 
 

Lurs Dörr.

Vi monterar ytterdörrar från Lurs Dörr.


Dörrtillverkaren Lurs Dörr AB startade 1948, och har sedan början av 60-talet varit helt inriktad på dörrtillverkning med fokus på kvalitet från stomme till ytbehandling.


Lurs Dörr skapar dörrar precis som du vill ha dom. Dörrarna är både säkra, tåliga och snyggt designade och kan anpassas till de flesta krav och önskemål.


Detta tack vare ett brett sortiment och stort hantverkskunnande.

Höjdpunkter

  • 4 gångjärn
  • 3 lager färg
  • Dubbelt ramträ
  • Glaslister i Accoya
  • 70mm dörrblad

Modern är en dörrserie med ett modernt och stilrent utseende. Enkelheten och symmetrin skapar en harmonisk men spännande entré. Serien har många intressanta varianter.

Pålimmad dekor. Dörrar med pålimmade dekorer har som standard spårfräst dekor invändigt i motsvarande mönster.

Herrgårdsserien tillverkas i många olika varianter, som enkel- och pardörr. Kan också fås med samma dekor invändigt som utvändigt.

Äkta speglar. Dörrarna i Traditionserien tillverkas med äkta genomgående dekor enligt den gamla klassiska stilen, med fasta spröjs på både in- och utsida. Dekoren är nerfälld i dörren och har gerade lister med raka hörn. Här har vi kombinerat moderna material och krav på formstabilitet med den klassiska spegeldörren.


Traditionserien är den mest exklusiva serien och kräver stor noggrannhet och hantverksskicklighet vid tillverkningen. Dörrarna produceras i flera olika varianter och både som enkel- och pardörrar. Med äkta speglar blir utseendet alltid lika på både ut- och insida.

Ekdörrar är fanerade med Ek av A-kvalité på in och utsida.

Teakdörrar är fanerade med Teak av A-kvalité på utsidan och Teakinfärgat fanér på insidan. Dörrbladets sidostycken är kantlistade med solid teak och karmen är gjord av massiv ek av mycket hög kvalitet. 


Serien tillverkas i 3 varianter, slät, spårfräst och med pålimmade speglar i massiv Ek eller Teak. Alla dörrar har slät insida med stående ådring som standard.


*Det går att få alla Ekdörrar svartlaserade till samma pris.

Följ oss på sociala medier

Maila oss

info@fonsterbolagethalland.se

Ring oss 

Markus Irdal 0733 - 32 01 55 

Showroom

Industrivägen 21,

302 40 Halmstad

Kontakta oss för att boka

en visning i vår utställning.

Partners

Norlux Fönster

Lurs Dörr

Velux

Draper Solskydd


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Fönsterbolaget Halland © Copyright 2012-2020. Alla rättigheter förbehålls.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, vilket i sin tur hjälper oss att skapa bättre kampanjer. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Läs vår integritetspolicy här
Acceptera